Slagroom, mascarpone, suiker, 2 rol gewone bisquitjes, melk, chocoladepasta, cacao en hagelslag

Mix 200 ml slagroom (of als je een bekertje van 250 ml hebt, dat is ook goed) met wat suiker lobbig. Meng dan 250 gr mascarpone door het mengsel en klop goed door. 

Beleg een springvorm met gewone bisquitjes. Deze doop je net voor je ze neerlegt even in de melk. Als je de bodem hebt bedekt smeer je er 1/3 deel van de mascarpone slagroom over. Daarna smelt je 2 grote scheppen chocoladepasta. Het moet lekker vloeibaar zijn maar niet warm. Ik doe dit het makkelijkst in de magnetron. Een deel hiervan smeer je over de mascarpone slagroom. Hierna weer koekjes in melk, en de beide mensels. Dan weer koekjes en het mascarpone slagroommengsel. Hierover doe je cacaopoeder en daarover puur chocoladehagelslag. Dit zet je een paar uur in de koelkast. Daarna krijg je een heerlijke taart. Die heel mooi te snijden is in blokjes. Het recept is makkelijk aan te passen. Is jouw springvorm wat groter dan doe je een laag minder. Heb je niet genoeg koekjes, dan doe je de lagen dikker.