Warm de oven voor op 120 graden

200 g digestive koekjes, 100 gr boter. Maal de koekjes fijn en smelt de boter en meng dit door elkaar. Druk op de bodem van een ingevette springvorm tot een mooie laag.

300 g MonChou, 300 gr Ricotta, 2 eetlepels bloem, 2 theelepels vanilleextract, 175 gr witte basterd suiker, 3 eieren, 125 gr creme fraiche, 1,5 theelepel kaneel. Doe dit allemaal in een bak en ga mixen. Mix tot alles goed is gemengd

Schep op de bodem, in de springvorm. Strijk de bovenkant mooi glad. Bak in ongeveer 1,5 uur in het midden van de oven. Laat daarna afkoelen in de oven. Dit kan wel 2 uur duren. Zet daarna koel weg. Nog zeker 4 a 5 uur. Door deze tijd te nemen voor de taart gaat deze niet breken tijdens het bakken en heb je een mooie gladde bovenkant.