Neem bij voorkeur een bakblik waar je de bodem er los uit kunt tillen. Maar als je die niet hebt kan het ook in een gewone springvorm. Vet deze goed in. Verkruimel 250 gram bastogne koeken en smelt 100 gram boter. Doe dit bij elkaar en roer tot het goed is gemengt. Stort dit mengsel in het bakblik en duw goed aan. Ook de randen. Zet het bakblik even koud weg. Doe nu 200 gram melk chocolade en 100 gram pure chocolade in stukjes in een kom. Warm in een pannetje 200 ml slagroom op. Als dit warm is gooi je het op de chocolade in de kom. Even roeren en al de chocolade lost op en mengt zich mooi met de warme slagroom. Giet dit op de koekbodem. Snijd nu aardbeien doormidden en leg de aardbeien met de gesneden kant naar boven in de taart. Laat zeker 3 uur opstijven in de koelkast. Als je er van houdt kun je stukjes pecan nootjes over de taart strooien of je strooit ze bij het opdienen op een schepje  geklopte slagroom.