180 g bloem, 100 g suiker, 1 tl bakpoeder, 150 ml Yoghurt, 3 eieren, 1tl vanille extract, 100ml zonnebloemolie, 250 gram aarbeien, 200 gram slagroom. Dit recept is niet genoeg om een hele ovenplaat vol te bakken. Dan moet je het dubble voor nemen.  De hoeveelheden die hier staan zijn goed voor een gewone taartvorm (ongeveer 20 bij 20). Ik heb deze gebakken in een vierkante taart vorm. Doe al de droge producten bij elkaar en meng ze. Doe al de natte producten bij elkaar en klop ze goed door met een garde. Spatel deze beide kommen door elkaar tot ze goed gemengt zijn. Hou nu ongeveer 50 gr aarbeien apart. De andere was je, ontkroon je en snijd je in stukken. Meng ze met een beetje bloem en spatel ze door het beslag. Giet het beslag in de bakvorm en bak in 30 tot 35 minuten op 175 graden. Na het afkoelen aansnijden. Slagroom kloppen, opspuiten en een aarbei er bovenop leggen