Voor ongeveer 24 mini-merengue cupcakes heb je 4 eiwitten nodig. Ik heb dit vaak in de vriezer liggen. Als ik ergens eidooiers voor nodig heb gehad dan vries ik het eiwit in. Je kunt deze maanden in de vriezer houden. Als je ze wil gebruiken wel natuurlijk laten ontdooien. Niet met magnetron oid. Want dan stolt het snel. Bij de 4 eiwitten doe je 125 g suiker en 125 gram poedersuiker. Eerst klop je het eiwit tot het wit en schuimig is, maar nog lang niet stijf geklopt. Dan doe ik in ongeveer 3 keer het suiker erbij. Goed mixen. Doe daarna de kleurstof erbij. Ook deze mix je mee. Als het ei schuim zo stijf is geklopt dat het niet meer uit de kom valt, dan strooi je er 10 gram maizena op en die klop je er rustig door. Daarna doe je de mix in een grote spuitzak met een mooie spuitmond en spuit je de minicupcake vormpjes vol. Het mengsel zet niet uit in de oven dus doe zo vol als dat je wil dat ze worden. 2 uur in de oven op 100 graden. Oven wel voorverwarmen. Als de cupcakejes klaar zijn chocolade smelten en met een lepeltje over de top van de cupcake gieten, bestrooien met rode sprinkels en klaar.